Meyer pantalon kopen

Een Meyer pantalon kopen

Wilt u een Meyer pantalon kopen? Bij de Heeren van Alphen vindt u een uitgebreide collectie Meyer pantalons. Het Duitse label Meyer is al vijftig jaar een specialist op het gebied van heren pantalons en is een absolute garantie voor kwaliteit. Meyer pantalons zijn te herkennen aan de uitstekende pasvorm, modieuze snit en feilloze afwerking: het resultaat van tientallen jaren expertise en vakmanschap. De elegante Meyer pantalons worden vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit zoals pure scheerwol, fijne katoen en luchtige kapok. Een Meyer pantalon kopen betekent dat u een hoogwaardig kledingstuk aan uw garderobe toevoegt.

Meyer pantalons zijn fairtrade

Het familiebedrijf Meyer loopt voorop als het gaat om fairtrade. Bent u van plan een Meyer pantalon te kopen, dan weet u zeker dat uw pantalon op een milieuvriendelijke, duurzame en veilige manier is geproduceerd: Meyer beschikt over het Flo-Cert keurmerk. Bovendien vindt het productieproces van de pantalons exclusief in Europa plaats.

Meyer pantalon kopenComfortabele en modieuze pantalons

De heren pantalons van Meyer hebben een elegante en modieuze uitstraling. De premium materialen en de uitgebalanceerde pasvorm zorgen voor een optimaal draagcomfort. Een Meyer pantalon geeft u eigentijdse look en is tegelijkertijd zeer comfortabel. Meyer pantalons zijn verkrijgbaar in diverse modellen en in verschillende breedte- en lengtematen zodat u altijd een pantalon vindt die bij u past. Een Meyer pantalon kopen kan online of in onze winkel.

Meyer pantalon online kopen

Wilt u een Meyer pantalon kopen? Kom naar onze winkel in Alphen aan den Rijn, ontdek de verschillende modellen en kleuren en laat u adviseren door ons vriendelijke en deskundige team.

   Contact Collectie